2009-12-03

Keith Ballard, något för AIK?

Det låter ju trevligt med spelare som gör det oväntade, det där lilla extra. Hockeysluggern Keith Ballard är en sådan spelare. Man vet att han kommer att ge sig på någon men inte vem och inte i vilket lag offret spelar i. Han har knockat sin egen målvakt med ett välriktat slag i huvudet. På tv bilderna ser man att han svingar en gång till men den här gången missar han målvakten och slår av klubban mot målburen istället. Nu var det visst Colorados målvakt som blev nermejad av Keith. Efter det slogs nog alla men det är Keith man kommer ihåg. Målvaktsdräparen. Det är intressant att det inte var meningen någon av gångerna. Det är klart att det var. En gång är ingen gång men två är en vana.

För att han skall bli lite mer spännande att se på borde han utöka sin repertoar med andra aktörer än målvakter. Varför inte coacher, domare publik eller ismaskin. Innan attackerna kan han pumpa upp sig med lite helium som han kommit över efter att han har knockat en ballongförsäljare.

Det finns nog en och annan klubb som skulle vilja ha honom. AIK som är lite farligare än andra skulle kunna tanka sitt varumärke ännu mer genom att ha en sådan spelare. Han skulle säkert göra succé i KHL.

Tack för idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Site Meter