2010-05-10

Kom och ta oss igen och igen och....

Det är intressant att det kan bli så fel när man vill så väl. Ett av de intressanta fallen av konsekvent kommunikation är AIK fotboll. Innan säsongen skrek man ut, "kom och ta oss!" Det dom menade var, "Ni har ingen chans att spöa oss för vi är bäst i år också!" Istället för att skrämma sina motståndare så verkar komochtaoss-pay off:en ha blivit en uppmaning att följa. De flesta lagen i Allsvenskan här väl tagit AIK hårt och brutalt och AIK har inte verkat vilja streta emot särskilt mycket. Det som skulle ha varit kaxig ironi blev en uppmaning alla följde. Konsekvent kommunikation

Jag har skrivit en del om att man skall sticka ut hakan för att synas. Ovanstående exempel kan fungera som ett exempel på hur fel det kan bli när man skriker ut saker man inte kan stå för. Stick gärna ut hakan fast på ett säkert sätt. Nu är det säkert ingen fara med AIK i det långa loppet. De är så starka att de klarar av lite motgångar och kanske ett år i Superettan. Det man förlorar är kanske lite TV-pengar men publik och sponsorer kommer att tåla ganska mycket innan de sviker.

Återstår att se hur bra det går för "Nästa Mästarna" och "Ingen tröja torr"-gängen. Vi kanske för möjlighet att raljera över dem också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Site Meter